قیمت فن اواپراتور سردخانه

تابلو برقها دارای دو بخش کنترلی و قدرتی هستند. اواپراتور سردخانه از لحاظ نوع انتقال حرارت به محیط در دو نوع جریان طبیعی و جریان اجباری، موجود می باشد که تفاوت این دو اواپراتور در این است که در مدل کندانسور جریان اجباری هوای محیط به وسیله یک فن به جریان در می آید.

قیمت فن اواپراتور سردخانه

علاوه بر این، نوع بسته بندی و چینش سیب ها باید به گونه ای انجام شود که امکان توزیع جریان هوا به صورت یکنواخت را در میان بسته ها میسر سازد.

فن کویل سردخانه

فن سردخانه ای در سردخانه برای سرعت بخشیدن به انتقال حرارت کاربرد دارد. بر همین اساس، قابلیت نگهداری این میوه ها در سردخانه های بالای صفر و برای بازه طولانی مدت وجود دارد.

رطوبت بالای 95 درصد، آلودگی و فاسد شدن میوه را تسریع می کند. تعبیه موتورهای سرماساز بالای صفر، امکان نگهداری از سیب را در این سردخانه ها فراهم می آورد.

فروش فن سردخانه

از این رو تجهیزاتی از جمله قلاب ها و محل قرار گیری شاخک لیفتراک بر روی دستگاه ها تعبیه می شود.

در سردخانه های بالای صفر بسته به محل نصب سردخانه از نظر دمای هوا که معمولا سرد ، معتدل یا گرم میباشد از ساندویچ پنل های با ضخامت 7 تا 10 سانتیمتر استفاده میگردد و در سردخانه های زیر صفر از ساندویچ پنل های با ضخامت 10 تا 20 سانتیمتر استفاده میگردد.

می باشد که ما با استفاده از تیم اجرایی با سابقه ی خود می توانیم این قطعات را در محل مورد نظر نصب کنیم.

چلم و سردخانه را

بر این اساس، ضمن وصل کردن لوله ها به داخل انبار، یا رهاسازی ازت با استفاده از سیلندرهای تحت فشار، می توان میزان اکسیژن داخل سردخانه را کنترل و تنظیم نمود.

در این نوع از سردخانه ها، قابلیت تنظیم و کنترل ترکیبات گازی هوا وجود دارد. در سردخانه با اتمسفر کنترل شده، قابلیت تنظیم و کنترل و حتی افزایش و کاهش این گازها متناسب با نوع میوه و شرایط نگهداری آن وجود دارد.

فن سردخانه ای زیلابگ

اگر زمان دیفراست کوتاه باشد تمام یخ ذوب نمی شود و حتی ممکن است یخ بیشتری شکل بگیرد. است. البته گاهی نیز در طراحی فرایندهای صنعتی ممکن است از سردخانه های فوق سرد استفاده شود.

قیمت فن کندانسور سردخانه

سردخانه های صنعتی مخصوص میوه، به صورت سوله ها و سالن های بزرگ و دارای اتاق های متعدد ساخته میشوند.

به طور کلی، سردخانه سیب از لحاظ ظرفیت نگهداری در انواع کانکسی، اتاقکی و صنعتی طراحی و به مرحله تولید می رسد.  This da ta has  been gener᠎ated with the help  of GSA C onte​nt Gen erator D​em​over si᠎on .

چنانچه سردخانه شما از طبقات بیشتری برخوردار باشد بدیهی است که مواد اولیه و قطعات بیشتری در فرآیند مونتاژ و تولید آن بکار رفته است که نهایتاً قیمت نهایی محصول افزایش می دهد.

این سردخانه ها به علت برخورداری از موتورهای قوی، ضمن کاهش درجه دما تا منفی 25 درجه سانتیگراد، موجب منجمد شدن مواد موجود در داخل سردخانه می شوند.

فن سردخانه زیلابگ

این ویژگی موجب افزایش مقاومت و دوام و استحکام سردخانه در برابر رطوبت و عوامل خارجی می شود. بنابراین، در این انبارها می توان گاز کربنیک را تا سه درصد افزایش و میزان اکسیژن را به میزان 2 درصد کاهش داد.

خرید فن سردخانه

افزایش میزان گاز کربنیک، در کنار کاهش میزان اکسیژن، طول و مدت زمان نگهداری از میوه هایی مانند سیب را بالا می برد.

اگر عملیات بصورت آدریاباتیک برگشت ناپذیر باشد، نتیجتا از نقطه ۳ به ۴ خواهیم رسید که در این صورت نیز کاهش درجه حرارت به همان اندازه که در حالت آیزونتروپیک بود زیاد خواهد شد.

فن سردخانه سه فاز

کاهش رطوبت نسبی، علاوه بر سرعت بخشیدن به تبخیر رطوبت سیب، کاهش وزن، افت کیفیت و چروکیدگی محصول را در پی دارد.

خودت را بزرگ کن اگر بزرگ بشوی دنیا در نظرت کوچک می شود. کندانسورهای نوع دو لوله تو در تو تشکیل شده اند که گاز مبرد در لوله خارجی و آب در لوله داخلی و در خلاف جهت یکدیگر جریان دارند و در این کندانسورها مقدار حرارت انتقالی کمتر بوده و در نتیجه در دستگاههای کوچک به کار برده می شوند.

موتور فن سردخانه

اتاق های طراحی شده برای سردخانه اتمسفر کنترل، از نوع Gas tight یا غیر قابل نفوذ می باشند. این سردخانه ها را می توان از نوع چرخ دار یا پشت کامیونی یا نصب بر شاسی کامیونت و وانت استفاده کرد.

فن سردخانه ای

میزان ظرفیت سرمایشی و دبی جریان هوای بسته فن به نوع سردخانه و ظرفیت آن، قابل تغییر میباشد. منتها پس از انبار کردن، درب سردخانه به صورتی بسته می شود که هیچگونه منفذ و روزنه ای به خارج نداشته باشد.

این ها برخی از استراتژی هایی است که برای اجرای لجستیک سبز استفاده می شوند:استفاده از خودرو های هیبریدی یا برقی و یا موارد دیگر، خودرو هایی با سیستم پیشرانه ای متفاوت از دیزل، مانند گاز طبیعی مایع.

از طرف دیگر، بالا بودن محدوده رطوبت بیش از 95 درصد، موجب ایجاد شبنم بر روی سطح جداره های سردخانه و میوه ها و متعاقب آن، رشد و گسترش قارچ ها و عوامل مخرب می شود.

به طور معمول، پایین تر بودن دمای نگهداری سیب، موجب کند شدن فرآیند رسیدن میوه و از بین رفتن درصد رطوبت آن می شود.

انرژی حرارتی: حرارت نوعی انرژی است که در اثر اختلاف دما بین دو جسم (یا دو محیط) از جسم گرمتر به جسم سردتر منتقل می شود و موجب سریعتر شدن سرعت حرکت مولکولهای جسم سردتر می شود.

کولرهای آبی، مثال خوبی از سرمایش تبخیری دو مرحلهای هستند. ظرفیت سرمایش یا بار برودتی سردخانه بر حسب کیلووات و اختلاف دمای تبخیر سیال مبرد با دمای هوای اتاق بر حسب درجه ی سانتی گراد، از جمله عواملی هستند که باید در طراحی سیستم تبرید و انتخاب اواپراتور مناسب سردخانه رعایت گردند.

میزان تفاوت دمای سیال خنک شونده (همان محیط سردخانه و مواد درون آن) و دمای سطح اواپراتور که با ΔTe نمایش داده می شود، عبارت است از تفاضل دمای محیط سردخانه و متعلقات آن با دمای تبخیر مبرد.

بسیاری از مواد غذایی هستند که برای نگهداری از آن ها باید در مکان هایی قرار بگیرند که در آنجا میزان اکسیژن کمتری وجود داشته باشد.

دربازارعواملی مثل تردی و تازگی، طعم، ظاهر و وضعیت، ارزش غذایی و قیمت در ارزیابی کیفیت محصول مورد توجه است.

اوپراتور یکی از اجزای مهم این محصول بوده که وظیفه ی ان خنک سازی و هدایت هوای خنک را در اتاقک های درون سردخانه می باشد .

در این عصر تکنولوژی و مدرنیته دیگر نیازی به ساخت اتاقک های سردخانه ای نمی باشد، ساخت این اتاقک علاوه بر صرف هزینه بالا، بسیار زمان بر هم بود.

فن های بدون قاب سردخانه ای در اواپراتور و کندانسور نصب می شود. کمپرسور سرد خانه ای قلب تپنده و قسمت اصلی یک سردخانه است.

گاز داغ مبرد که از کمپرسور خارج شده است از قسمت فوقانی پوسته وارد و در تمام پوسته پخش شده و در اثر جریان آب در داخل لوله ها و جذب حرارت، گاز مبرد به صورت مایع از قسمت تحتانی پوسته خارج می شود.

باید به این نکته توجه نمود که کندانسور سردخانه با اواپراتورهای داخل سردخانه متفاوت بوده و منظور از اواپراتور در واقع یونیت های داخلی سردخانه است.

در طی دو الی سه هفته، میزان اکسیژن داخل سردخانه، به علت تنفس میوه ها، تقلیل پیدا می کند. سردخانه میت در یک تقسیم بندی کلی به دو نوع زیر صفر و بالای صفر تقسیم می شود که بالای صفر آن برای نگهداری میت در کوتاه مدت و دمای زیر صفر آن برای نگهداری بلند مدت میت در سردخانه می باشد.

همانگونه که پیش از این عنوان گردید، میوه های سیب اعم از زرد و قرمز، در سردخانه های بالای صفر نگهداری می شوند.

نگهداری میوه و سبزیجات به مدت طولانی از ابتدا جزو دغدغه های انسان بوده است. در ادامه همه محصولات زیلابگ به تفکیک معرفی شده است .

این مدل هواکش زیلابگ برای مواردی چون انتقال هوای گرم، تهویه هوای آزمایشگاهها، تهویه هوای فروشگاهها و ساختمانهای مسکونی، انتقال هوای آلوده و گازهای خورنده از تونل و کارخانهها، انتقال هوای آلوده در کارگاههای جوشکاری، تهویه هوا در گلخانهها و تهویه هوای مرغداری کاربرد دارد.

بر این اساس، دمای مناسب برای نگهداری سیب نیز در همین محدوده قرار دارد. سردخانه های کانکسی به صورت آماده تولید شده و برای استفاده در مکان هایی که امکان استفاده از سردخانه وجود ندارد، مناسب و مفید می باشند.

استفاده از پالت مناسب و باکیفیت، از دیگر نکات حائز اهمیت سردخانه سیب تلقی می گردد. میزان رطوبت نسبی، از دیگر موارد حائز اهمیت برای نگهداری از سیب (زرد و قرمز) در سردخانه تلقی می گردد.

میزان گردش هوا، از دیگر پارامترهای حائز اهمیت برای نگهداری سیب در سردخانه محسوب می شود. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که هوای معمولی از عناصری مانند 3 درصد گاز کربنیک، 19 درصد اکسیژن، 78 درصد ازت و مقداری ناچیز از گازهای دیگر برخوردار می باشد.

دیوارها، کف و سقف سردخانه کارگاهی با موادی مانند پشم سنگ یا فوم تزریقی، عایق بندی می شوند. کوئل های صاف عمودی ، این کوئل ها به نحوی قرار می گیرند که جهت حرکت هوا از بین صفحات کوئل از چپ به راست و یا بر عکس می باشد.

 C onte nt was c reat​ed with the  help of G SA Con​tent G ener​at or DEMO.

فن این سردخانه ها با قدرت هوای سرد را در بین کابین ها به حرکت در می آورد. نگهداری سیب در سردخانه های با اتمسفر کنترل شده، حفظ و ماندگاری این محصول را برای مدت زمان طولانی، در پی دارد.

محدوده دمای معمول و استاندارد سردخانه بالای صفر در بازه صفر تا مثبت 4 درجه سانتیگراد قرار دارد. معمولا محصولاتی که نیازی به یخ زدن ندارند، در سردخانه های بالای صفر نگهداری می شوند.

مثلا وقتی شیر در مزرعه و گاوداریها دوشیده می شود تا زمانی که به کارخانه برسد بایستی در ظروف مخصوصی سرد و نگهداری شود.

در صورت فراهم بودن همه شرایط، قابلیت نگهداری سیب در این سردخانه ها برای بازه 210 تا 365 روز (یک سال) به راحتی امکان پذیر می باشد.

نقطه انجماد میوه سیب متناسب با سال و رقم برداشت، در محدوده مثبت 2.8 الی منفی 2.2 درجه سانتیگراد لحاظ می گردد.

بسیاری از میوه ها از جمله سیب در فصل مشخصی از سال در دسترس عموم قرار دارند. به طور معمول، حجم هوای بهینه برای سرد کردن میوه ها، در محدوده 30 تا 40 متر مکعب در دقیقه به ازای هر تن 13، برآورد شده است.

در ادامه مطلب ما به معرفی و توضیح کامل انواع سردخانه ها و مزایا و معایب استفاده از آنها بپردازیم.

کمپرسورها دارای انواع مختلفی هستند که تولید کنندگان متفاوت و برندهای متنوعی را شامل میشود. سردخانه کنترل اتمسفر (CA) از انواع پیشرفته و مدرن سردخانه سیب به حساب می آید.

سردخانه های کنترل اتمسفر برای نگهداری طولانی مدت محصولات، از گزینه های کاربردی و کارآمد محسوب می شوند. برای ثابت نگه داشتن میزان اکسیژن، از ژنراتور کنترل کننده اتمسفر استفاده می شود.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.