افزایش 20 درصدی محصول توت فرنگی نانوتیام



دستگاه نانوتکنولوژی یک شرکت فناوری، محصول توت فرنگی را در گلخانه ای در کشور 20 درصد افزایش داده است.

به گزارش ایسنا، خوزه کازرونی، مدیرعامل شرکت فناور گفت: با نصب و راه اندازی چهار دستگاه حباب گرم این شرکت در شهرک گلخانه ای هستگرد، محصول توت فرنگی در گلخانه های این شهرستان 20 درصد افزایش یافته است.

وی تمرکز فعالیت های تحقیقاتی این شرکت را ساخت انواع ژنراتورهای حبابدار نانو عنوان کرد: از ابتدای دوره تولید توت فرنگی گلخانه ای (مهر 1400) تاکنون چهار ژنراتور نانوکس 2 با ظرفیت 5000 لیتر در ساعت وجود داشته که به تدریج در شهر گلخانه ای.” عملیات هشتگ را شروع کرده ایم.

بر اساس اعلام ستاد نانو، خریداران مولدهای نانویی نانوکس از تولیدکنندگان گلخانه‌ای و ضبط‌کننده محصولات توت‌فرنگی پیشرو هستند و استفاده از فناوری نانوبیل نه تنها باعث افزایش اکسیژن محلول در آب می‌شود، بلکه متابولیسم را بهبود می‌بخشد و تولید را کمی افزایش می‌دهد (بین 15 تا 20 درصد). توت فرنگی هایی مانند شاخص BRICS در استانداردهای کیفی موثر بوده اند.

استفاده از فناوری نانوحباب همچنین سلامت ریشه و جذب مناسب مواد مغذی را بهبود می بخشد و همچنین پاتوژن های مضری مانند پیتیوم را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

برای تایید علمی این موضوع، علاوه بر بهره برداری از ژنراتورهای نانوکس در گلخانه های تجاری، مطالعه علمی و پژوهشی این موضوع در دانشگاه شهید زیر نظر اساتید مجرب گلخانه داری توت فرنگی انجام شده است.

در حال حاضر با توجه به بهترین تجربیات به دست آمده در مورد نحوه استفاده از ژنراتورهای نانوحبابی، پروتکل هایی با استفاده از ژنراتورهای نانوکس به تولیدکنندگان گلخانه ای توت فرنگی ارائه شده است.

در حال حاضر این شرکت فناوری گرم، علاوه بر ساخت و سفارش ژنراتورهای نانوحباب برای انواع گلخانه های هیدروپونیک داخلی، تجربه صادرات دستگاه های نانوکس به کشورهایی مانند بلاروس و ارمنستان را نیز دارد.

انتهای پیام/



Source link

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.